ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευχαριστίες του Κρίστιαν Γκολομέεβ για τη λύση του προβλήματος στράτευσης του

  07.04.2021 11:47       660

Όσους συνέβαλαν και ιδιαίτερα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην λύση του προβλήματος που είχε προκύψει με τη στράτευση του η οποία και μετατέθηκε για μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ευχαριστεί με δημόσια δήλωση του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ.

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα.

Το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν με γεμίζει αισιοδοξία και μου δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για έναν αθλητή, από το να γνωρίζει ότι η πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες και τις προσπάθειες που κάνουμε, για να φέρουμε μια διάκριση στη χώρα μας”, τονίζει ο ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής μας στην Κολύμβηση και καταλήγει: “Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημά μου έως και σήμερα έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα, που σε συνδυασμό με την πολιτική στήριξη με κάνουν να ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κι εύχομαι να κάνω υπερήφανους όλους όσοι στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δεύτερη οικογένειά μου τον Εθνικό Πειραιώς και τον πρόεδρο Γιάννη Πατλάκα, καθώς και τους χορηγούς μου Stoiximan, My Market, Speedo και την εταιρία αθλητικού marketing Pro Game, με την οποία συνεργάζομαι και όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα μου. 
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Τόκιο!”

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ