ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ευχαριστήριο της ΚΟΕ στον ΝΟ Βουλιαγμένης

  01.06.2016 13:58       1131

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, απέστειλε προς την Πρόεδρο του ΝΟ Βουλιαγμένης κ. Στέλλα Λαζάρου, ευχαριστήρια επιστολή με αφορμή την άψογη διεξαγωγή του 17ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, το διήμερο 27 και 28 Μαϊου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Λαιμό.

Η επιστολή:

«Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Δ.Σ της ΚΟΕ θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημαντική συμβολή σας στην διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου και δη με την ευγενική παραχώρηση του Κολυμβητηρίου σας.

Το διήμερο 27-28 Μάη διεξήχθησαν 3 αγώνες του Final Four με απόλυτη επιτυχία σε μια ατμόσφαιρα ήρεμη, φιλική, χωρίς ακρότητες ή οιασδήποτε μορφής επεισόδια, σε αντίθεση με τα μέχρι την διεξαγωγή της διοργάνωσης φημολογούμενα που αποτελούσαν τη «φόρμουλα» της κατ’ εξακολούθηση παρεμπόδισης της διεξαγωγής του.

Προς την κατεύθυνση να διεξαχθεί η ως άνω διοργάνωση άψογα, ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα (από κερκίδας), συνέβαλε στα μέγιστα και τι δικό σας σωματείο και η διοίκηση σας, γι αυτό και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ