ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χρυσή Διαμαντοπούλου

«Ευχάριστο το κλίμα στην ομάδα»

  24.01.2013 14:56       875

Η μίνι προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Γυναικών συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα και ολοκληρώνεται το απόγευμα, με την τελευταία προπόνηση στο Λαιμό, ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία το Σάββατο (26/1) στο Έγκερ, στο πλαίσιο του φετινού Γουόρλντ Λιγκ.

Για την πρώτη αυτή συγκέντρωση της χρονιάς, δηλώσεις έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η νεαρή τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Παρόλο που ήρθαμε τόσες νέες παίκτριες στην ομάδα, η χημεία μας είναι ήδη πολύ καλή. Είναι σαν να παίζουμε χρόνια μαζί και το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο. Είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας», είπε αρχικά η νεαρή διεθνής και συνέχισε αναφερόμενη στο τι περιλαμβάνει η προετοιμασία:

«Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα κουραστικές. Δουλεύουμε περισσότερο την τακτική μας, τον παίκτη παραπάνω και τον παίκτη λιγότερο αλλά και γενικότερα την άμυνα μας. Μελετάμε τον αντίπαλο μας, που κι αυτός έχει αλλαγές στην σύνθεση του με την προσθήκη νεαρών παικτριών, όπως ακριβώς έχει γίνει και στην ομάδα μας. Πιστεύω θα πάμε καλά το Σάββατο».

Τέλος, σχετικά με το κάλεσμα της στην προετοιμασία μας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω. Είναι τιμή για μένα και τις συμπαίκτριες μου κάθε φορά που μας καλεί η Εθνική ομάδα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος