ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ευχές της ΚΟΕ για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

  19.07.2012 12:30       3665

Την προσεχή Δευτέρα (23/7) αναχωρεί ο κύριος όγκος των αθλητών / τριών της ΚΟΕ που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (27/7 – 12/8).

Το σύνολο των αθλητών / τριών της Ομοσπονδίας (30) αποτελεί το μεγαλύτερο σε μέγεθος και ποσοστό ( περίπου 30%) του συνόλου της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Με την ευκαιρία της αναχώρησης της αποστολής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΟΕ εύχονται καλή επιτυχία σ’ όλους τους αθλητές μας, να επιδείξουν τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους και να προσπαθήσουν κατά το δυνατόν για τις επιτυχίες.

Επιτυχίες που τα τελευταία χρόνια έχουν καταστήσει την ΚΟΕ την πρώτη Ομοσπονδία σε επίπεδο διεθνών διακρίσεων και μεταλλίων.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΟΕ, εύχονται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των άλλων Αθλημάτων που μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλή επιτυχία και διακρίσεις που θα κάνουν υπερήφανο τον Ελληνικό Αθλητισμό και την Πατρίδα μας.

Την Δευτέρα αναχωρούν: Γρηγοριάδης, Μάτσα, Γιαρένη, Βουρνά, Δράκου, Νιανγκουάρα, Δρυμωνάκος, Δημητριάδης, Καλάργαρης, Σαμιλίδης, Βαζαίος, Γκολομέεβ (Κολύμβηση), Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χρ., Δελακάς, Αφρουδάκης Γ., Φουντούλης Ι., Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος (Υδατοσφαίριση Ανδρών).

Από την περασμένη Δευτέρα (16/7) βρίσκεται στο Σάουθεντ για προετοιμασία ο Στέφανος Παπαρούνας (Καταδύσεις), οι Δέσποινα Σολωμού, Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη) αναχωρούν την 1η Αυγούστου, ενώ η Μαριάννα Λυμπερτά και ο Σπύρος Γιαννιώτης (Μεγάλες Αποστάσεις), αναχωρούν αντίστοιχα στις 3 και 5 Αυγούστου.

Πλήρες Αφιέρωμα στην Ολυμπιακή ομάδα της ΚΟΕ στην Ιστοσελίδα μας (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ/Αφιερώματα)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ