ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εβδομάδα προσαρμογής για την κολυμβήτρια Μάρθα Μάτσα

  28.06.2012 19:02       1608

Λίγες ημέρες μετά το Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης και ένα μόλις μήνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού Μάρθα Μάτσα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία της στην Τρίπολη αλλά και την προετοιμασία εν όψει Ολυμπιάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νεαρή κολυμβήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα, ενώ στα 100μ. ελεύθερο τερμάτισε στην 4η θέση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησα στα πλαίσια του Εθνικού πρωταθλήματος γιατί η χρονιά ήταν γενικότερα πολύ πιεστική και οι κούρσες στην Τρίπολη πολλές. Στα 4χ100μ. ελεύθερο κυνήγησα το 100άρι και μου βγήκε καλός ο χρόνος», δήλωσε η Μάρθα Μάτσα και συνέχισε αναφερόμενη στην προετοιμασία της πριν την Ολυμπιάδα του Λονδίνου:

«Αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα προσαρμογής. Οι τρεις τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι ένταση, καθώς υπήρχαν πολλοί αγώνες στους οποίους συμμετείχα. Εκμεταλλεύτηκα αυτή την ευκαιρία για να προσαρμοστώ ώστε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες να συνεχίσω δυναμικά την προετοιμασία για το Λονδίνο, όπου θα αγωνιστώ στο Ομαδικό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος