ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΚΑΖΑΝ

Έβδομες στον κόσμο οι Τσόλα και Μαλκογεώργου (photos)

  12.07.2016 13:25       1712

Έδωσαν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις τα εκπληκτικά κορίτσια του Ντουέτου της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, καθώς μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ριέκα, βρέθηκαν ψηλά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που γίνεται αυτές τις μέρες στο Καζάν της Ρωσίας.

Οι Αθανασία Τσόλα και Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (αναπλ. Άννα Μαρία Ταξοπούλου) κατέκτησαν την πολύ τιμητική 7η θέση στον τελικό του αγωνίσματος που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7).

Οι Ελληνίδες ξεπέρασαν τον εαυτό τους, έκαναν μια εκπληκτική εκτέλεση του προγράμματός τους και σε συνδυασμό με την καλή τους εμφάνιση και στις φιγούρες, έλαβαν ως τελική βαθμολογία 159,8428 β., που τις ανέβασε μια θέση πάνω από αυτήν που είχαν πάρει στον προκριματικό (όπου ήταν 8ες), δηλαδή 7ες στον κόσμο, ξεπερνώντας μάλιστα το δίδυμο των Αμερικανίδων.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες με 170,7455 β., το ασημένιο οι Ουκρανές με 165, 9109 β. και το χάλκινο οι Γιαπωνέζες με 165,7797 β.

Το απόγευμα αγωνίζεται η Εθνική μας ομάδα στον Τελικό του Ομαδικού.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής