ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Έβδομη η Εθνική μας στο οκταεθνές τουρνουά

  01.07.2012 15:19       1076

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις τις η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης στην Κοζέντσα της Ιταλίας, αφού νίκησε το Καζακστάν με σκορ 7-3. Το παιχνίδι ήταν πολύ εύκολο για την ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς, και οι διαστάσεις του σκορ θα μπορούσαν να ήταν ακόμη μεγαλύτερες.

Έτσι, κατακτήσαμε την έβδομη θέση του τουρνουά (ανάμεσα σε οκτώ ομάδες). Ωστόσο, η θέση δεν είναι αυτή που έχει σημασία, καθώς οι διεθνείς μας είχαν πολύ καλές εμφανίσεις στην πισίνα της ιταλικής πόλης, με αποκορύφωμα την ισοπαλία με την οικοδέσποινα, και παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία (7-7). Θυμίζουμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε χάσει την νίκη στα 24 δεύτερα πριν το τέλος.

Τα γκολ της Εθνικής μας: Χατζηθεοδώρου 2, Χ. Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Γ. Αφρουδάκης 2, Βλαχόπουλος 1

3/6 π.π

Τα γκολ των Καζάκων: Κοκόριν 1, Ζιλγιάεφ 2

0/2 π.π

Κώστας Βαμβακάρης (συνεργάτης Ντράγκαν Άντριτς): «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, και κερδίσαμε ακόμη πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε καλή άμυνα, δεχόμενοι μόνο τρία γκολ, και άμα ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην επίθεση το σκορ θα ήταν διπλάσιο. Βγάλαμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το τουρνουά. Ακολουθεί το τουρνουά στην Ισπανία, και μετά μένουν 15 μέρες ώστε να δουλέψουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, για να πάμε στους Ολυμπιακούς».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος