ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΤΗΤΑΣ/ ΤΙΦΛΙΔΑ

Έβδομη η Παυλοπούλου, όγδοος ο Μπολάνος στο φινάλε

  31.07.2015 19:14       1727

Ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο κολυμβητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νεότητας, του οποίου η αυλαία κλείνει απόψε στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Στους απογευματινούς τελικούς, η Νικολέτα Παυλοπούλου κατετάγη 7η , στα 200μ πρόσθιο, με επίδοση 2:40.41. Ο Παναγιώτης Μπολάνος, στα 200μ ύπτιο κατέλαβε την 8η θέση, με 2:09.30. Να σημειωθεί ότι και οι δύο κολυμβητές μας αγωνίστηκαν άρρωστοι, με έντονες στομαχικές διαταραχές, ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται από τη μέρα της άφιξής της στη Γεωργία ολόκληρη η ελληνική αποστολή.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά δυσαρεστημένος από τη διοργάνωση συνολικά, εμφανίστηκε ο συνοδός προπονητής Δημήτρης Δαμασιώτης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Η προσπάθεια των παιδιών ήταν συγκλονιστική, αν σταθούμε στο γεγονός ότι όλοι ήταν άρρωστοι, εδώ και 8 με 9 ημέρες. Η διοργάνωση ήταν από τις χειρότερες που έχω συναντήσει, όσα χρόνια συμμετέχω σε αποστολές. Οι συνθήκες ήταν άθλιες σε κάθε επίπεδο. Είναι θαύμα που καταφέραμε να παραμείνουμε εδώ όλες τις μέρες». 

ΦΩΤΟ: Η ελληνική αποστολή στην Τιφλίδα


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ