ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έβδομη νίκη για τον ΝΟΒ (17-8 την Λάρισα)

  08.04.2021 15:10       235

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 17 – 8 της Λάρισας σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας γυναικών.

Τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη ήταν κυρίαρχα στη συνάντηση και επέβαλαν την ανωτερότητά τους από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Η προπονήτρια του ΝΟΒ είχε τη ευκαιρία να δώσει χρόνο στις νεότερες παίκτριες. Ο επόμενος αγώνας είναι αυτός απέναντι στον Εθνικό.

Η Λάρισα θα παραμείνει στην Αθήνα για μία ακόμη μέρα και θα αγωνιστεί την Παρασκευή απέναντι στον Ολυμπιακό. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν σημαντικές εμπειρίες για τις αθλήτριες του Γιάννη Θεοχάρη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 17-8

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 4-0, 2-4, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Μαυρωτά, Κούλχαας, Ανδρεάδη 4, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 4, Νίνου 2, Γαρδέρη, Πιοβάν 1, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 3, Καϊάφα 1, Πατρα, Καλογεροπούλου 1, Σάντα.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 2, Μάστορη, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Ιωακείμ 4, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου - Κόκκινος

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ