ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Εβελίνα Παπάζογλου: «Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς»

  18.03.2020 15:21       1574

Για τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στον Παγκόσμιο αλλά και τον εγχώριο αθλητισμό, λόγω του Covid-19, μίλησε η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης, και υποψήφια για την συμμετοχή της στο ντουέτο και στο ομαδικό των Ολυμπιακών αγώνων, Εβελίνα Παπάζογλου.

«Τα πράγματα στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολα. Πολλές διοργανώσεις αναβάλλονται ή μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες, όμως αυτό εμάς τους αθλητές δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα τα πράγματα θα πάνε καλά και ότι οι δυσκολίες πάντα μπορούν να μας κάνουν πιο δυνατούς και να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό που βιώνουμε αυτό τον καιρό. Οι οδηγίες που έχουμε από την Ομοσπονδία μας είναι ότι παραμένουμε στο σπίτι, όπως όλος ο ελληνικός λαός, για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του κορονοϊού».

Αναφορικά με τους περιορισμούς που φέρνει στους αθλητές η παραμονή τους σο σπίτι, η Εβελίνα Παπάζογλου, υποστήριξε: «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας αθλητής από το σπίτι του. Μπορούμε να κάνουμε γυμναστική, να δουλέψουμε την ευλυγισία μας, που είναι πολύ σημαντική για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, να κάνουμε «στεγνή» προπόνηση στα προγράμματά μας, αλλά και πολλά άλλα».

Τέλος η πρωταθλήτρια, ανέφερε: «Αυτό που σκέφτομαι εγώ και έχω στο μυαλό μου, σαν πρώτη και τελευταία σκέψη, είναι ότι ακόμα και τους πιο δύσκολους καιρούς μπορούν να βγουν θετικά πράγματα και σε αυτές τις καταστάσεις φαίνεται ποιος είναι πιο δυνατός και ποιος είναι έτοιμος να παλέψει».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.