ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εξαιρετικές εντυπώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  24.01.2016 18:48       1242

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ημερίδες της Τεχνικής Κολύμβησης για το 2016 που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που παρευρέθηκε στις ημερίδες της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών, τονίζοντας:

«Οι αγώνες, στους   οποίους συμμετείχαν 150 αθλητές από 18 σωματεία ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Προσωπικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από ορισμένες επιδόσεις τόσο στους Νέους όσο και στους Άνδρες. Ορισμένοι αθλητές βρίσκονται κοντά στα όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις και μπορώ να πω πως οι επιδόσεις τους είναι εξαιρετικές για την συγκεκριμένη περίοδο προετοιμασίας στην οποία βρισκόμαστε. Δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένους χρόνους αθλητών ώστε να μην αδικήσω κάποιον, όμως σε γενικές γραμμές η παρουσία των κολυμβητών ήταν πάρα πολύ θετική».

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που παρακολούθησε τους αγώνες στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», Γιώργος Σαλταμανίκας:

«Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες στον Πειραιά με την συμμετοχή 200 αθλητών από 11 σωματεία. Μπορώ να πω πως κάθε φορά ο πήχης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Οι χρόνοι των αθλητών είναι πάρα πολύ καλοί για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για όσους στοχεύουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νέων και των Ανδρών. Και τα υπόλοιπα παιδιά, όμως, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με τους προπονητές τους και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ