ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΜΙΤΙΝΓΚ ΖΥΡΙΧΗΣ

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους κολυμβητές μας

  01.03.2014 21:11       1512

Φώτο: Οι κολυμβητές μας κάνουν εξαιρετικές προσπάθειες στο μίτινγκ της Ζυρίχης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του μίτινγκ κολύμβησης στη Ζυρίχη, στο οποίο συμμετέχουν οι κολυμβητές μας Ανδρέας Βαζαίος, Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Δημητριάδης, Φώτης Μυλωνάς και Παναγιώτης Σαμιλίδης.

Ο Στέφανος Δημητριάδης επιβεβαίωσε τις σπουδαίες ικανότητες του τερματίζοντας 1ος στα 200μ πεταλούδα με 1:57.80, επίδοση με την οποία και επαναβεβαίωσε το όριο πρόκρισης για το Βερολίνο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Εξαιρετική ήταν και η επίδοση του Παναγιώτη Σαμιλίδη στα 50μ πρόσθιο (28.86) που ήταν και ρεκόρ αγώνων, ενώ ο Δημήτρης Κουλούρης κατετάγει 3ος στο ίδιο αγώνισμα, με  29.08.

Στα 100μ ελεύθερο ο Φώτης Μυλωνάς τερμάτισε στη 2η θέση, με χρόνο 00:51.73.

Ο Ανδρέας Βαζαίος ήταν 1ος στα 50μ πεταλούδα με ρεκόρ αγώνων (24.51) και ο Στέφανος Δημητριάδης δεύτερος με 24.70.

Ρεκόρ αγώνων ακόμη είχαμε από τον Σαμιλίδη στα 200μ πρόσθιο όπου και ήταν 1ος, με επίδοση μάλιστα μόλις 17 εκατοστά μακριά από το όριο πρόκρισης στο Βερολίνο. Δεύτερος στην ιδία κούρσα ο Δημήτρης Κουλούρης με 2:13.83.

Ο Μηλιδάκης

Ο προπονητής, Γιάννης Μηλιδάκης, ο οποίος συνοδεύει τους κολυμβητές μας στη Ζυρίχη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, για τις προσπάθειες των κολυμβητών μας: “Πολύ καλή η εμφάνιση των Ελλήνων κολυμβητών στο μίτιγκ της Ζυρίχης. Πρόκειται βέβαια για ένα μίτιγκ συλλογικού επιπέδου, που σημαίνει χαμηλός συναγωνισμός για τα στάνταρς των κολυμβητών. Από την άλλη όμως, αυτές οι διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, επειδή έχουν εορταστικό χαρακτήρα, διεξάγονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνεχόμενα. Από άποψη κουλτούρας είναι πολύ ωραίοι αγώνες. Φυσικά αυτό δεν ήταν παράπονο. Ίσα-ίσα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους κολυμβητές μας να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Φαίνεται πως τα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα”.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος