ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΓΛΑΣΚΩΒΗ

Εξαιρετική, με 5η θέση και στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού η Εθνική

  06.08.2018 18:30       784

Την πολύ καλή εμφάνιση που είχε κάνει και στο ελεύθερο πρόγραμμα, επανέλαβε η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης και στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού, όπου πήρε την 5η θέση, τη Δευτέρα (6/8) το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, στη Γλασκώβη.

Οι εκπληκτικές κοπέλες μας Ιφιγένεια Δίπλα, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου (σ.σ.: μία αλλαγή μόνο στη σύνθεση σε σχέση με το ελεύθερο, στη θέση της Κοφίδη, η Κουργιαντάκη) εκτέλεσαν όσο πιο όμορφα μπορούσαν το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 85,9359 β. και κατετάγησαν 5ες στην Ευρώπης, αφήνοντας πίσω τους πάλι τη Γαλλία (6η με 85,1023 β.) και άλλες δυνάμεις.

Πρόκειται φυσικά για ακόμα μια σημαντική διάκριση για τη νεανική ομάδα της ελληνικής Καλλιτεχνικής κολύμβησης, που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στη Γλασκώβη και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε (ποιά άλλη;) η Ρωσία (94,6000), το ασημένιο η Ουκρανία (90,7439) και το χάλκινο η Ιταλία (90,3553). Τέταρτη ήταν η Ισπανία (89,8716).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Την Τρίτη (6/8), πέμπτη και προτελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου και των Νικολέττας Παπαγεωργίου και Βασίλη Γκορτσιλά στον τελικό του Ελεύθερου Μικτού Ντουέτου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής