ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Γ2 ΦΑΣΗ / ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Εξασφάλιση παραμονής για τον ΝΟ Χανίων, νίκη και στη Θεσσαλονίκη, 14-7 τον Άρη

  07.05.2022 14:13       731

Ο ΝΟ Χανίων νίκησε τον Άρη και στη Θεσσαλονίκη με 14-7, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι άουτ της Α1 Ανδρών, έκανε το 2-0 στις νίκες και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία από νωρίς. Ο Άρης θα παλέψει στην επόμενη φάση για τη σωτηρία, με μειονέκτημα έδρας, απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι κάνοντας εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο με 5-1 επιμέρους και πήρε ισχυρό προβάδισμα. Στη συνέχεια προστάτεψε το προβάδισμα που πήρε έως και το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες ανέβασαν εκ νέου στροφές και διεύρυναν κι άλλο τη διαφορά. Χαριτάκης, Μπέτο και Μαζοκοπάκης σημείωσαν από τρία γκολ. Για τον Άρη, 3 πέτυχε ο Αλιαπούλιος.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-14

Οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 1-2, 2-4.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 3, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Βλασακίδης, Ζιούγας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Τοθ 2, Σπάχιτς 1, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης 3, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής