ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 15ο ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΚΑΠ / ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ

«Έχει μέλλον και δρόμο αυτή η Εθνική μας ομάδα»

  30.06.2013 11:52       773

Ικανοποιημένος τόσο από την συνολική εικόνα που παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα αλλά και το επίπεδο των αγώνων που έγιναν στο 15ο διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ», εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων.

«Παρακολουθήσαμε, τριες μέρες, τώρα, ομάδες υψηλού επιπέδου, που θα πρωταγωνιστήσουν στη Βαρκελώνη σε τρεις βδομάδες και αγώνες σπουδαίους. Νομίζω ότι κόσμος που ήλθε στην πισίνα το ευχαριστήθηκε.

Από εκεί και πέρα, η Εθνική μας ομάδα, προερχόμενη από μια επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, έδειξε καλά στοιχεία και το κυριότερο απέναντι σε ομάδες πρώτης εμβέλειας, όχι μόνον αντιστάθηκε αλλά έπαιξε ίση προς ίσο.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η προσπάθεια, μέσα από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζεται και πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Έχει δρόμο και μέλλον μπροστά της αυτή η Εθνική μας ομάδα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά. «Ευχαριστούμε άλλη μια φορά τον Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο, τους ανθρώπους της υδατοσφαίρισης εδώ στη Λαμία και όσους ακόμη συνέβαλαν στην επιτυχία του τόσο σημαντικού, όπως αποδείχθηκε, τουρνουά στην πόλη τους», είπε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ