ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έξι στα έξι για τον Ολυμπιακό (15-1 τον Πανιώνιο) με το μυαλό στην Βουδαπέστη

  01.04.2021 20:40       816

Διά περιπάτου, όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός συνέχισε την χωρίς απώλειες παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών. Η ομάδα που στις 30 Απρίλη στην Βουδαπέστη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαΐκής  διασυλλογικής διοργάνωσης, της Ευρωλίγκα, επικράτησε του Πανιωνίου με 15 – 1 σε ένα παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οδηγεί την κούρσα του εθνικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών του Τάσου Παπαναστασίου.

Ο Χάρης Παυλίδης, προπονητής του Ολυμπιακού, χρησιμοποίησε τα κορίτσια που θα έχει μαζί του στο φάιναλ-φορ της Βουδαπέστης. Για αυτά τα κορίτσια οι αγώνες πρωταθλήματος αποτελούν μια σημαντική προετοιμασία για την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου, την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15-1

 

Τα οκταλεπτα: 4-0, 4-0, 5-0, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τρίχα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (προπονητής Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 1, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού.

Διαιτητές: Καλουζάκης - Λοϊζίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ