ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αργυρώ Τζιντρούδη-Γαϊτανίδη

Έχω τα φόντα για το Ευρωπαϊκό όριο

  03.05.2012 16:46       1298

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Αργυρώ Τζιντρούδη, όπως απέδειξε με τις επιδόσεις της στους Βαλκανικούς αγώνες. Η νεαρή κολυμβήτρια δήλωσε ικανοποιημένη για όσα πέτυχε στο Κρούσεβατς και αναφέρθηκε επίσης στο στόχους της έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της αθλήτριας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Για τους αγώνες: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία μου στους Βαλκανικούς. Σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα έκανα ατομικό ρεκόρ, ενώ και τα μετάλλια που πήρα, 2 χρυσά, 3 ασημένια και 1 αργυρό, με ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Στόχος μου ήταν να προσεγγίσω το όριο για το Ευρωπαϊκό εφήβων/ νεανίδων και ως ένα σημείο το κατάφερα».

Για το εάν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό: «Πιστεύω πως έχω όλα τα φόντα να το καταφέρω. Έδειξα ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Βέβαια εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκομαι εκείνες τις ημέρες. Πάντως νομίζω ότι έχω τη δυνατότητα».

Για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της: «Πλέον, ακολουθεί το Ακρόπολις στο οποίο θέλω να πάω καλά για να εξασφαλίσω την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό, στο οποίο, εάν συμμετάσχω, θα είναι ο τελευταίος αγώνας μου για τη σεζόν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος