ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χάρης Παυλίδης

«Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα»

  01.03.2012 12:10       1057

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Len Trophy για την ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού, απέναντι στην Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν της ρωσικής ομάδας με 9-8, αποκτώντας ένα, ισχνό μεν, αλλά πολύτιμο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και σχολίασε τη νίκη της ομάδας του.

«Αποκτήσαμε ένα μικρό προβάδισμα μετά τη χθεσινή νίκη μας. Βέβαια, δεν είμαστε ξεκάθαρα φαβορί,. Σ’ αυτά τα παιχνίδια και με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που πετύχαμε δεν μπορείς να χαρακτηριστείς φαβορί».

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος βρέθηκαν να προηγούνται με 9-6, με τις Ρωσίδες να μειώνουν λίγα λεπτά πριν το τέλος στο ένα γκολ. «Δεν ήταν θέμα χαλάρωσης των παικτριών μου. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας λόγω της κούρασης και κάναμε λάθη τα οποία δυστυχώς πληρώσαμε».

Για τη ρεβάνς ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Πρέπει να προσέξουμε τις επιλογές μας όταν παίζουμε με παίκτη παραπάνω και λιγότερο. Χθες, ήμασταν καλοί στον παίκτη λιγότερο αλλά κακοί στον παίκτη παραπάνω. Πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας σε αυτόν τον τομέα. Αυτό θα είναι και το κλειδί πιστεύω για τον επαναληπτικό αγώνα».

Όσον αφορά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, ο Χάρης Παυλίδης απάντησε: «Ας περάσουμε πρώτα και μετά βλέπουμε. Εδώ που φθάσαμε σίγουρα είναι στόχος μας και προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Ρωσίας. Μετά θα δώσουμε τη μάχη μας και για το πρωτάθλημα».

Στη φωτογραφία, ο Χάρης Παυλίδης (στη μέση) με τις παίκτριές του

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος