ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / Σάκης Κεχαγιάς

Έχουμε προσφέρει πολλά στην Ελλάδα

  21.04.2012 19:13       1136

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα κόντρα στο Καζακστάν, συμμετείχε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης, όπως τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μορφέση, Σάκης Κεχαγιάς.

Η «πληγή» από τον χθεσινό αποκλεισμό είναι ακόμη ανοιχτή, όμως ο κύριος Κεχαγιάς με τα λόγια του, τα οποία συμπίπτουν και με τις χθεσινές δηλώσεις  του κυρίου Μορφέση, θέλησε να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό, και να υπενθυμίσει σε όλους όσα χάρισε αυτήν η ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό.

Για το παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν: «Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, στο οποίο θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε όλες τις κοπέλες, και κυρίως σε αυτές που θα αποτελέσουν το αύριο αυτής της Εθνικής ομάδας. Διαδικαστικό θα είναι και το αυριανό παιχνίδι για την πέμπτη θέση».

Για τον αποκλεισμό από την Ισπανία: «Οι μεγάλες ομάδες και οι άνθρωποι με προσωπικότητα φαίνονται στις μεγάλες νίκες, αλλά πολύ περισσότερο στις μεγάλες ήττες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιδράσουμε σωστά στην κακή αυτή μέρα για το ελληνικό πόλο και την ομάδα μας, η οποία έχει τιμήσει την χώρα ουκ ολίγες φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος