ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ντράγκαν Άντριτς

Έχουμε τα φόντα για να προκριθούμε

  25.03.2012 18:35       1038

Σήμερα το μεσημέρι βγήκαν οι κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Άντριτς (φώτο), ο οποίος μίλησε στην σελίδα της ΚΟΕ για αυτές, το επίπεδο ετοιμότητας της Εθνικής, τους αντιπάλους της στο Προολυμπιακό, αλλά έκανε και τις εκτιμήσεις του για την πορεία της ομάδας μέσα στην διοργάνωση.

Αρχικά, μίλησε για τα άτομα που επέλεξε να πάρει μαζί του, και για το αν ήταν δύσκολη η επιλογή του. «Όλες αυτές τις τελευταίες βδομάδες βρισκόμασταν σε προετοιμασία για το Προολυμπιακό, και όλοι οι παίκτες έδειξαν ανταπόκριση. Έπρεπε να κάνω μια καλή επιλογή για το ποιοι θα ταξιδέψουν στο Έντμοντον, και επέλεξα τους πιο έτοιμους. Στην προετοιμασία μας στην Σερβία παίξαμε και αρκετά παιχνίδια με την ομάδα της Παρτιζάν και βγήκαν αρκετά συμπεράσματα.» τόνισε αρχικά για να συνεχίσει κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε Δεληγιάννη και Χατζηθεοδώρου «Τον Νίκο (σ.σ Δεληγιάννη) και τον Θόδωρο (σ.σ Χατζηθεοδώρου) τους επέλεξα για την εμπειρία τους. Είναι παίκτες που γνωρίζουν καλά τέτοιου είδους διοργανώσεις, έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες στο παρελθόν, και θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα στην προσπάθειά μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους αντιπάλους της Εθνικής στον όμιλο, αλλά και για την ομάδα που θέλει να αποφύγει στις διασταυρώσεις. «Θεωρώ πως οι δύο δυσκολότερες ομάδες είναι η Ρουμανία και η Γερμανία στον όμιλό μας. Όμως είναι δυο ομάδες που τις γνωρίζουμε, αφού έχουμε παίξει μαζί τους,και αν η μέρα είναι ευνοϊοκή για εμάς, μπορούμε να τις κερδίσουμε». Στη συνέχεια επεφύλασε μία έκπληξη στις δηλώσεις του λέγοντας «Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω την ομάδα των Σκοπίων, και τι ομάδα κατεβάζει. Είναι ομάδα που θα την αντιμετωπίσουμε πρώτη, και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στη συνέχεια, θα ήθελα να αποφύγουμε ομάδες όπως η Ισπανία και ο Καναδάς από τον άλλο όμιλο»

Τέλος, κάνοντας μια πρόβλεψη για την πορεία της ομάδας στον Καναδά, είπε «Είναι στο χέρι μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις ομάδες που σας ανέφερα. Αν το κάνουμε αυτό, όντες σωστοί στις λεπτομέρειες, μπορούμε να προκριθούμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε με σοβαρότητα και πιστεύω πως έχουμε τα φόντα να το κάνουμε».

Γραφείο Τύπου

Νίκος Χαραλαμπόπουλος