ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ/ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Φαφαλής

  22.08.2014 19:43       633

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Αποστολή ΠΣΑΤ: Δημήτρης Ντζάνης

Ευχαριστημένοι με την 8η θέση στον τελικό των 3μ Συγχρονισμένων Καταδύσεων ήταν οι Μιχάλης Φαφαλής και Στέφανος Παπαρούνας. Οι  δύο Έλληνες καταδύτες, που είχαν πάρει την 11η θέση στο αγώνισμα πέρυσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, έκλεισαν με αυτόν τον τελικό την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για τον Στέφανο Παπαρούνα ήταν η 2η παρουσία του σε τελικό 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς με τον Αλέξανδρο Μάνο ήταν στην 7η  θέση στη διοργάνωση του 2010 στη Βουδαπέστη.

 Ο 21χρονος Μιχάλης Φαφαλής τόνισε: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, ένας τελικός με σπουδαίους αθλητές. Αυτό που θέλαμε το δώσαμε, με βάση την προπόνηση που είχαμε κάνει αποδώσαμε καλύτερα. Ήταν κάτι που το ευχαριστηθήκαμε»

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Παπαρούνας σημείωσε: «Στον περσινό αντίστοιχο τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη ήμασταν δέκα κλάσεις καλύτεροι. Τώρα με μέτρια εμφάνιση μπήκαμε στον τελικό, κάναμε έναν τελικό σαν καταδύσεις στη διοργάνωση, συνεχίζουμε να προσπαθούμε, το χαρήκαμε, ήμασταν καλά στη διάρκεια του αγώνα. Όμως θα πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια, μη χαθούμε».