ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

«Φιλική» ήττα της Εθνικής Ανδρών από τις ΗΠΑ στο Βόλο (10-9)

  12.07.2024 22:49       516

Η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 10-9 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το ελληνικό συγκρότημα προηγήθηκε με δύο γκολ του αρχηγού, Γιάννη Φουντούλη, με 9-7 (3.28 πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι), αλλά ο Άλεξ Μπόουεν ισοφάρισε στα τελευταία 85 δευτερόλεπτα και ο Τσέιζ Ντοντ πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τους Αμερικανούς μόλις 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου, παρά την έντονη αίσθηση ζέστης στο κλειστό κολυμβητήριο, θέλοντας να δει από κοντά το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, πριν αυτό βρεθεί στο Παρίσι, με το σύνολο των θεατών να εύχεται να γυρίσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μετάλλιο!

Κοντά στην Εθνική μας ομάδα βρέθηκε ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Αφρουδάκης. 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 5-3, 1-3

ΕΛΛΑΔΑ (Θόδωρος Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Δερβίσης, Νικολαϊδης 1, Αλαφραγκής, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ντέγιαν Ουντόβισιτς): Βέινμπεργκ, Χούπερ 2, Βόβιτς 1, Όμπερτ, Κούπιντο, Ντ. Γούντχεντ, Μπόουεν 3, Τσ Ντοντ 1, Ρ. Ντοντ 1, Ίρβινγκ 2, Χόλαντ, Κ. Γουντχεντ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ