ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / EURO CUP / Α' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

Φινάλε γκραν γκινιόλ και ήττες - αποκλεισμοί για ΓΣ Περιστερίου και ΑΕΚ

  03.10.2021 14:13       812

Πολύ κοντά στη πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup υδατοσφαίρισης Ανδρών έφτασε ο ΓΣ Περιστερίου, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελικά το εμπόδιο της τελευταία αντιπάλου στον Β' Προκριματικό όμιλο γαλλικής Στρασμπούργκ, από την οποία ηττήθηκε με 8-7, σε έναν αγώνα γεμάτο αγωνία, ανατροπές και φινάλε γκραν γκινιόλ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια (με δύο ήττες και μία νίκη).

Ο Καρούντζος είχε ισοφαρίσει το 7-7, στο 1.2 πριν από το τέλος, αλλά στο 0.42 ο Μπούντεν πέτυχε το γκολ που έδωσε στο Στρασβούργο τη νίκη και την πρόκριση, αφού η τελευταία προσπάθεια του Περιστερίου για ισοφάριση, ύστερα από τάιμ άουτ που κάλεσε ο Λούδης, ανακόπηκε από το Μπάμπιτς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ 7-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-0, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντορν, Σιόν, Μπασελιέ, Σεσκά 2, Μισί 1, Μπάμπιτς 2, Βιξ, Μπιά 1, Ντενίξ, Μίσιτς, Μπούντεν 2, Βαλεντίνο, Φοντανί.

Μία ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε, εξάλλου, η ΑΕΚ κόντρα στην ισπανική Σαμπαντέλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Δ' Προκριματικού Ομίλου του Euro Cup, αλλά ηττήθηκε με 10-8 επίσης με δραματικό τρόπο. Η Ένωση έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της νίκης κόντρα στους Ισπανούς, που θα της χάριζε και την πρόκριση, όμως ορισμένα λάθη, αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, όπως η αποβολή του Βούκσεβιτς της στέρησαν την επιτυχία.

AEK – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 8-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-2, 2-3.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 1, Krijestorac 4, Vukcevic 1, Δίπλαρος 2, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Lorrio Bejar, Cabanas Pegado 2, Gil Cedo, Teclas, Sanahuja Carne 3, Valera Calatrava 1, Bertran Pont 1, Bonet Saez, Averka 1, Banicevic, Lopez Escribano 1, Veich 1, Serrano Fuentes.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής