ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / COMEN CUP, ΓΕΝΕΥΗ

Φινάλε με 4ες θέσεις της Εθνικής στο Ομαδικό και της Καράγγελου στο Σόλο – 3η στη Γενική βαθμολογία της COMEN η Ελλάδα

  04.08.2019 22:55       1938

Με την 4η θέση της Εθνικής μας ομάδας στο Ομαδικό, στην τελική κατάταξη της COMEN μετά και τον τελικό του αγωνίσματος, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (4/8) το απόγευμα οι εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP) στη Γενεύη.

Η ελληνική Εθνική ομάδα, με τις Ζωή Καράγγελου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Γεωργία Ζώταλη, Κατερίνα Μπέκου, Κατερίνα Μανασάκη, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Ρέα Νάκο βαθμολογήθηκαν με 78,3333 β. για το πρόγραμμά της στον τελικό. Καλύτερα, δηλαδή, από την Ελβετία (77,1333 β.), αλλά επειδή οι Ελβετίδες είχαν καλύτερες βαθμολογίες στις Φιγούρες, που συνυπολογίζονται στη βαθμολόγηση για την τελική κατάταξη του συγκεκριμένου αγωνίσματος στην COMEN, η Ελβετία πήρε τελικά το χάλκινο μετάλλιο με οριστική βαθμολογία 146,8468 β. και η Ελλάδα κατέλαβε την 4η θέση με 146,4580. Στη γενική κατάταξη στο Ομαδικό η Ελλάδα ήταν 6η.

Το χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό, στη γενική κατάταξη, πήρε η Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) και στην COMEN η Ισπανία.

Την 4η θέση, εξάλλου, κατέλαβε νωρίτερα το μεσημέρι και η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Σόλο της ίδιας διοργάνωσης, πάντα στην κατάταξη της COMEN, με συνολική βαθμολογία 148,1564 β. Στη γενική κατάταξη του Σόλο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήρθε 6η. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσίδα Λιακόβα στη γενική κατάταξη και στην κατάταξη της COMEN η Ιταλίδα Πεντότι.

Σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα που κατετάγη στην 3η θέση της επίσημης τελικής βαθμολογίας του COMEN CUP με 522,0033 β., πίσω από την 1η Ισπανία και τη 2η Ιταλία και μπροστά από την 4η Ελβετία.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τη γενική βαθμολογία της COMEN μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ