ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΛΟΝΔΙΝΟ

Φινάλε με 4η θέση στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού

  13.05.2016 19:18       1594

Με την πολύ καλή εμφάνιση και την κατάκτηση της 4ης θέσης στον Τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού ολοκληρώθηκαν σήμερα (Παρασκευή 13/5) στο Λονδίνο τα αγωνίσματα της Συγχρονισμένης κολύμβησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και παράλληλα η ελληνική συμμετοχή σε αυτά.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη και Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, βαθμολογήθηκε με 87.4667 β. (καλύτερη βαθμολογία από το 86.5667 του προκριματικού της περασμένης Τετάρτης) και κράτησε την τιμητικότατη 4η θέση μπροστά από τη Γαλλία.

Έτσι ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή και ελπιδοφόρα επίδοση της ελληνικής Συγχρονισμένης κολύμβησης στη συγκεκριμένη διοργάνωση και αναμένουμε πλέον το μεγάλο ραντεβού του Ντουέτου μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο τον Αύγουστο.

Η Ρωσία δεν έπεσε στο συγκεκριμένο αγώνισμα κι έτσι το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ουκρανία με 94.0000 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία (91.2333) και το χάλκινο η Ισπανία (89,6667).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού στο Ελεύθερο Ομαδικό ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής