ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ / ΒΑΡΝΑ

Φινάλε με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στη Βάρνα

  07.07.2019 14:16       1009

Οι Βαλκανικοί αγώνες καταδύσεων Νέων στη Βάρνα της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (7/7), με την Ελληνική αποστολή να παίρνει ακόμα δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο.

Στα 10μ σταθερού βατήρα (α’ κατηγορίας), ο Θεόφιλος Αυθίνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 412.85 βαθμούς, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αθανάσιος Τσιρίκος με 404.00 βαθμούς.

Η Ελληνική ομάδα κατέκτησε, συνολικά, 18 μετάλλια, 11 χρυσά, 5 ασημένια και 2 χάλκινα, αποτελώντας μία από τις καλύτερες παρουσίες στο θεσμό τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Φυρίγος, δήλωσε: «Ήταν μία από τις καλύτερες παρουσίες μας σε Βαλκανικούς αγώνες Νέων, μαζεύοντας 18 μετάλλια στο σύνολο και δείξαμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά σε αυτό το καταπονημένο, για τη χώρα, άθλημα. Η νέα γενιά έχει ταλέντο και μας δίνει δύναμη ότι στο μέλλον θα έρθουν πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις και μετάλλια. Επόμενος αγώνας για τους Νέους είναι το Μεσογειακό Κύπελλο στις 24-28/7, ευελπιστώντας σε ανάλογες επιτυχίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.