ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN

Φινάλε με εξαιρετική εμφάνιση Μόλβαλη, 7ος με ρεκόρ καριέρας στα 10 μ. Σταθερά - 10ος ο Τσιρίκος (pics, vids)

  28.05.2023 20:32       3488

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία των Ελλήνων καταδυτών στην τελευταία ημέρα του Ανοιχτού Βρετανικού Πρωταθλήματος Καταδύσεων (British Diving Open), στο Σέφιλντ.

Στον Τελικό των 10 μ. από Σταθερό βατήρα Ανδρών, ο Νίκος Μόλβαλης, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και με ρεκόρ καριέρας στο συγκεκριμένο αγώνισμα, κατέλαβε την 7η θέση με 405,75 βαθμούς. Πολύ καλή εμφανιση και από τον Θάνο Τσιρίκο που κατέλαβε τη 10η θέση με 335,75 βαθμούς.

Στους αγώνες μετείχε και ο Θεόφιλος Αυθίνος, ενώ τους τρεις καταδύτες μας συνόδευε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, που δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ' όλα τα παιδιά με τις επιδόσεις τους, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης που κάνουν, με ελλιπή υλικοτεχνικό εξοπλισμό, κυρίως στο γυμναστήριο και το Bubble machine, που χρησιμεύει για την πραγματοποίηση καινούργιων βουτιών απο βατήρα των 10μ. Προχωράμε ταπεινά και με πολλή όρεξη για τους επόμενους αγώνες, Ευρωπαικό στην Κρακοβία και, φυσικά, με τον τελικό μεγάλο στόχο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα".

Δείτε photos, πάνω και βίντεος, κάτω.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής