ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Φινάλε με νίκη για την Εθνική, 19-11 τη Γεωργία και 4η θέση

  07.07.2013 21:48       863

 

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το Μεσογειακό Κύπελλο υδατοσφαίρισης στην Όστια της Ιταλίας η Εθνική μας ομάδα Εφήβων, καθώς επικράτησε της Γεωργίας με 19-11.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε συνολικά 6 αγώνες που έδωσε η ομάδα του Περικλή Δαμάσκου στην εν λόγω διοργάνωση όπου και κατέλαβε την 4η θέση στην τελική κατάταξη. 

Η Εθνική μας ουσιαστικά "καθάρισε" το παιχνίδι από το δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με επιμέρους τέρματα 5-1 έφτασε το σκορ στο 8-4. Στην τρίτη περίοδο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξέφυγε ακόμα παραπάνω, φέρνοντας τη διαφορά στα 8 τέρματα, η οποία παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Πρώτος σκορερ στον αγώνα για την Εθνική ήταν ο Παντελής Καλογεράκος με 4 τέρματα, ενώ για τους Γεωργιανούς ο Μπιτάτζε σημείωσε 6 γκολ.

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 11-19

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-5, 2-6, 5-5

ΓΕΩΡΓΙΑ (Γιόβαν Πόποβιτς): Χολοκάβα, Κικβάιτζε 1, Ρέβια, Ιμναϊσβίλι, Γκαμπαντάτζε, Μπιτάτζε 6, Γιακάια 4, Ζακαρεϊσβίλι, Μοσασβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Γιανγκάβα, Ραζμάτζε

ΕΛΛΑΔΑ (Περικλής Δαμάσκος): Γρηγοριάδης, Τζωρτζής 2, Σαρτζετάκης 2, Αθανασίου, Αργυρόπουλος 1, Θεοδόσης 2, Καλογεράκος 4, Μαυρωτάς, Μασμανίδης 3, Λιαπάκης 2, Χελιουδάκης 3, Γκαράνης, Σαρρής

Έπειτα κι από την τελευταία αγωνιστική του Μεσογειακού Κυπέλλου υδατοσφαίρισης, η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την τέταρτη θέση. 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μαυροβούνιο

2. Ιταλία

3. Σερβία

4. ΕΛΛΑΔΑ

5. Γεωργία

6. Μάλτα

7. Κύπρος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος