ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ / ΟΑΚΑ

Φινάλε με πολυνίκη σύλλογο τους Πέντε Κύκλους και αισιόδοξα μηνύματα

  10.04.2022 21:25       954

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και αισιόδοξα μηνύματα για τις ελπίδες του αθλήματος, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/4), στο καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, το Κύπελλο Άνοιξης Καταδύσεων για τις Κατηγορίες Β’, Γ’, Δ’, καθώς και η Ημερίδα Κατηγοριών Ε’, Α’ και OPEN. Πολυνίκης αναδείχθηκε ο σύλλογος "Πέντε Κύκλοι", ενώ σπουδαία ήταν η επίδοση του Θεόφιλου Αυθίνου (Αργώ) στα 3 μ., για την οποία σας αναλύσαμε από χθες στο ρεπορτάζ της δεύτερης μέρας των αγώνων.

Στα σημαντικότερα αγωνίσματα της τρίτης και τελευταίας ημέρας, δηλαδή στη Σταθερά OPEN, την Κυριακή, πρώτευσαν οι Θανάσης Τσιρίκος (ΝΟΒΑ) και Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου (ΑΡΓΩ).

Οι πρώτοι νικητές στα αγωνίσματα της Κυριακής ήταν:

3 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Γ': Παναγιώτης Καπνόπουλος (Παναθηναϊκός) 309,95 β.

3 μ. Τραμπολίνο Κορίτσια Γ': Βασιλική Ντουκάτι (Νέος Ηρακλής) 242,30 β.

Σταθερά OPEN Γενική Ανδρών: Αθανάσιος Τσιρίκος (ΝΟΒΑ) 394,05 β.

Σταθερά OPEN Γενική Γυναικών: Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου 231,65 β.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα (και τα συγκεντρωτικά των τριών ημερών) δείτε τα ΕΔΩ.

Η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους μας δήλωσε σχετικά: "Στο Κύπελλο Άνοιξης επαναφέραμε την Προαγωνιστική Κατηγορία Ε,' η οποία έλειπε πολλά χρόνια από τα καλεντάρια μας. Έτσι χαρήκαμε συμμετοχές παιδιών ηλικίας 6 έως 8 ετών από όλα τα σωματεία μας και εισπράξαμε πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα για το άθλημά μας. Αναφορικά με τις επιδόσεις των μεγαλύτερων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην Ημερίδα, ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες για την προπονητική περίοδο που διανύουμε".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής