ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΜΑΛΤΑ

Ιδανικό φινάλε με χάλκινο μετάλλιο στο Highlight η Εθνική

  04.07.2021 21:49       1400

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στη Μάλτα, την Κυριακή (4/7) το βράδυ. Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος, το Highlight, σε ένα ιδανικό φινάλε.

Η ομάδα, την οποία αποτελούσαν οι Ζωή Αγραφιώτη, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Ελένη Φράγκου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Βασιλική Μολόζη, Δέσποινα Ταμπακάκη, Γλυκερία Ταραζά, Γεωργία Ζώταλη, βαθμολογήθηκε με 83,4000 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανία (91,6667 β.), το ασημένιο η Ισπανία (87,7333 β.) και το χάλκινο η Ελλάδα (83.4000).

Η προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη μας δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ καλή ικανοποιημένη από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας μας σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς πρόκειται για κορίτσια που μετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται πλέον στις πέντε ή έξι πρώτες δυναμεις του αθλήματιος στην Ευρώπη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πήγαμε καλά και στο Σόλο, με την Καράγγελου και στο Ντουέτο και στο Κόμπο και η πολύ καλή εμφάνιση επισφραγίστηκε απόψε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας το μετάλλιο στο Highlight. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για τη στήριξη και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Highlight ΕΔΩ.

Δείτε τι έκανε νωρίτερα η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής