ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

Φινάλε με χρυσά του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε Ελεύθερο Ντουέτο και Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο (pics)

  11.03.2023 20:33       1822

Με κυριαρχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε δυο ακόμα αγωνίσματα, αυτά της δεύτερης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης (Σάββατο 11/3), δηλαδή στο Ελεύθερο Ντουέτο και στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο, ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων Α', στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Τα "Σκαθάρια" του ΑΝΟΜ κατέκτησαν το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Αναστασία Καραγιάννη / Νικολέττα Λύρα (αναπλ. Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά) βαθμολογούμενες με 249,3062 β. (Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη βαθμολογία που δίνει τα μετάλλια είναι η τελική, συμπεριλαμβανομένων και των φιγούρων).

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Μαρία Ιωάννα Αμεράλη / Αθανασία Δελησταμάτη του ΝΟΒΑ, που βαθμολογήθηκαν με 242,5989 β. και το χάλκινο οι Άρτεμις Κουτράκη / Μυρτώ Μαγκαναράκη του ΚΟΗ με 229.3369 β.

Στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο την πρωτιά πήραν (συμπεριλαμβανομένων και των φιγούρων) οι Χ. Βούλγαρης / Μ. Παπαδάκη του ΑΝΟΜ και ακολούθησαν τα δυο μικτά ντουέτα του ΝΟΒΑ, στη δεύτερη θέση οι Ν. Κουκουσέλης / Δ. Γιαννίκη - Σταυριανού και στην τρίτη οι Σ. Κουκουσέλης / Μ. Μαμπρούκ.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων έγιναν τα Αστέρια 3-7.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ: «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η COACH CARD»

Τις απονομές έκανε η ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα, η οποία δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Με τους καινούργιους κανονισμούς προκύπτουν πιο αξιοκρατικά αποτελέσματα και οι προπονητές, αυτοί που είναι διαβασμένοι καλά και με τη σωστή "coach card", παίζουν ενεργό ρόλο στην καλή βαθμολογία. Τεράστια είναι και η συμβολή της τεχνολογίας στις καινοτομίες του αθλήματος. Να πούμε, επίσης, ότι και τα αγόρια, πλέον, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην Καλλιτεχνική και στην Ελλάδα. Από Δευτέρα, στο καμπ Παίδων - Κορασίδων Α', θα κληθούν αρκετά από αυτά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής