ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Φινάλε των αγώνων σε Χανιά και Χίο - Καλαϊτζογλίδης: "Επιτυχής και με ασφάλεια η -προσαρμοσμένη στις συνθήκες- διοργάνωση"

  13.08.2020 20:53       886

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στις Περιφέρειες Κρήτης, στο κολυμβητήριο Χανίων και Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, την Πέμπτη (13/8) το βράδυ, γράφτηκε το φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών, που γνώρισε απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, παρά τις ειδικές συνθήκες που επέβαλλαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα θα τα βρείτε για τα Χανιά ΕΔΩ και για τη Χίο ΕΔΩ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων:

"Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε όλοι, λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο covid-19, τόσο στο κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά και στο οργανωτικό, καταφέραμε να κλείσουμε την αγωνιστική μας χρονιά με απόλυτη επιτυχία (αγωνιστικά και οργανωτικά) και με ασφάλεια. Ευχαριστώ όλους τους σωματειακούς προπονητές, διότι μέσα από μια άψογη συνεργασία, στην οποία λειτουργήσαμε όλοι ως μία ομάδα, καταφέραμε να έχουμε τόσο καλά αποτελέσμστα και να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν θα τα καταφέρναμε εάν δεν είχαμε τη συμπαράσταση και στήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.

Από αύριο ξεκινά ο σχεδιασμός των Εθνικών μας ομάδων, που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και μετά θα επεξεργαστούμε το νέο καλέντάρι που θα είναι προσαρμοσνένο στις νέες αυτές συνθήκες και στα πρωτόκολα και γενικότερα στη καινούργια πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Τα μέλη του ομοσπονδιακό τεχνικού τιμ είναι, πάντως, απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής