ΤΕΧΝΙΚΗ / 13ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Φινάλε χωρίς τον Εθνικό μας Ύμνο δεν γινόταν

  30.06.2014 13:22       1297

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ελληνικής αποστολής πανηγύρισαν το χρυσό τους μετάλλιο οι 4 αθλητές μας στην μικτή σκυταλοδρομία 4χ2000μ OPEN WATER  στο 13ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης νέων / νεανίδων.

Όλοι, στις δηλώσεις τους, δεν έκρυβαν τη χαρά τους.

Λυκούργος Κατσιάρας: «Νιώθω υπέροχα. Δεθήκαμε όλα τα παιδιά στην ομάδα κι αυτό μας βγήκε σε καλό. Μας βοήθησαν γι αυτό και οι προπονητές μας (Ξιάρχος, Καλαϊτζογλίδης, Σαλταμανίκας). Ευχαριστώ τον προπονητή μου Φραγκίσκο Σιάμο και ποτέ μου δεν θα ξεχάσω από πού ξεκίνησα και που βρίσκομαι τώρα. Του χρωστάω αυτό που μου είπε κάποτε: «Ότι πιστέψεις, μπορείς και να το κάνεις»

Δέσποινα Μακριά: «Είμαι συγκινημένη και χαρούμενη μαζί γι αυτό που πετύχαμε. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι αυτόν τον αγώνων. Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο της κούρσας μου και δεν σκεφτόμουν τους αντιπάλους μου»

Άννα Λύκου: «Το θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό. Δεν γινόταν να φύγουμε από την διοργάνωση χωρίς να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας. Είχαμε πείσμα και θέληση και τα καταφέραμε. Φοβήθηκα στο τελευταίο μου 500άρι, αλλά τελικά τα καταφέραμε»

Βαγγέλης Σταυρίδης: «Ευχαριστώ μεγάλο στους προπονητές μας. Είμαστε ένα όλη η ομάδα και αυτό μας βγαίνει στους αγώνες. Το πιστέψαμε και το πετύχαμε σήμερα. Δεν τελειώσαμε όμως, αφού υπάρχουν και τα 6 χιλιόμετρα το απόγευμα»

ΧΑΝΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ