ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φλερτάρει με 4άδα ο Παναθηναϊκός, νίκησε 9-7 τον Πανιώνιο

  20.04.2012 21:47       1012

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 9-7 επί του Πανιωνίου στο αποψινό ντέρμπι στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση, που άρχισε ξανά μετά τη διακοπή για τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι πράσινοι φλερτάρουν, πλέον, έντονα με την είσοδό τους στην 4άδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, καθώς πλησίασαν στον έναν βαθμό τον 4ο Πανιώνιο και με δεδομένο ότι έχουν σχετικά καλύτερο πρόγραμμα ελπίζουν βάσιμα στο μεγάλο στόχο.

Ο ΠΑΟ έκανε τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο και τη διατήρησε μέχρι το τέλος. Στο 6.22 πριν τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου αποβλήθηκε από τον πάγκο του Πανιωνίου με κόκκινη κάρτα ο Μιμίδης για εξύβριση στον διαιτητή (όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-7

(2-2, 2-3, 4-1, 1-1)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος, Στελλάτος 2, Κόχειλας Ι., Κόχειλας Ν., Αληχανίδης 2, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Δράκωνας, Παπαδημητρακόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Φλέγκας, Μιμίδης, Μιτελούδης, Κουτσιαλής 4, Χατζηγούλας, Τζαμαντάκης, Παπαδόγκωνας 2, Κάλιτς 1, Τοροσιάδης, Καπότσης, Σιταρένιος, Λάππας, Τζωρτζάτος, Δρακόπουλος, Αλβέρτης.

Διιατητές: Βασιλείου, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχες: Μιχαηλίδης, Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) ο Αληχανίδης που πέτυχε 2 γκολ για τον Παναθηναϊκό