ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΑΡΙΑ ΘΗΒΑΙΟΥ

Φλερτάρει με το μετάλλιο η Ευαγγελία Πλατανιώτη

  06.05.2021 15:37       435

Αναχωρεί αύριο το πρωί για την Βουδαπέστη η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην αποστολή μετέχουν 12 αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο σόλο και στο κόμπο (Βλ. ΕΔΩ).

Η Μαρία Θηβαίου, διευθύντρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, εκφράζεται σήμερα για την ελληνική συμμετοχή και τονίζει ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη μπορεί να χαρίσει σπουδαίες στιγμές με την παρουσία της στο σόλο.

«Η Εθνική μας ομάδα - τονίζει η κυρία Θηβαίου - μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επέβαλλε ο κορονοϊός θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε αντίθεση με άλλες μεγάλες ομάδες οι οποίες απέχουν. Η τρίτη ματαίωση του ολυμπιακού τουρνουά μας υποχρεώνει σε διαφορετικό σχεδιασμό των αθλητριών μας και αυτή τη στιγμή τοποθετεί χρονικά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πριν το προολυμπιακό.

Η πολύωρη σταθερή καθημερινή προπόνηση συνεπάγεται και τραυματισμούς οι οποίοι αυτή τη στιγμή μας υποχρεώνουν να αποφύγουμε να κατεβάσουμε τα ολυμπιακά αγωνίσματα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στις αθλήτριες να αναρρώσουν πλήρως εφόσον η αγωνιστική μας προτεραιότητα είναι το προολυμπιακό τουρνουά στην Βαρκελώνη.

Εύχομαι να ανταμειφτούν οι κόποι των αθλητριών και των δικών μας σαν προπονήτριες. Φέτος όσο αφορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Σολίστρια μας, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, είναι φαβορί για μετάλλιο κάνοντας από την αρχή της προετοιμασίας τρομερή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι τα καλύτερα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ