ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γιάννης Δρυμωνάκος

«Φουλ προετοιμασία για το Λονδίνο»

  17.02.2012 17:59       1236

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος (ΚΟΑ Τρίπολης), πέτυχε άλλη μία νίκη σε εσωτερικό πρωτάθλημα στο ένα από τα δύο αγαπημένα του αγωνίσματα (200μ πεταλούδα 1.58.39) και ξεκαθάρισε ότι όλη η φετινή του προετοιμασία ουσιαστικά είναι στοχευμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είμαι σε φουλ προετοιμασία για το Λονδίνο. Θα κάνω μια μικρότερη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχω και την εξεταστική τώρα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με τις σπουδές μας», εξηγεί ο 28χρονος πρωταθλητής μας που στο άκουσμα ότι το Ευρωπαϊκό τον ερχόμενο Μάη μπορεί να γίνει στο Αϊντχόφεν αντί της Αμβέρσας, χαριτολογεί: «Τώρα που μου το λέτε, μπορώ να πω ότι αυτή την πισίνα (σ.σ: «Πίτερ φαν ντε Χούγκεμπαντ»), μου πάει και την γνωρίζω».

Όσο για τη νίκη του στη Λάρισα λέει: «Έ, εντάξει. Εδώ είμαστε και κολυμπάμε για να βοηθήσουμε τα σωματεία μας. Δεν είναι αυτός ο στόχος».

Σημειώνουμε ότι ο Δρυμωνάκος (ΦΩΤΟ) έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στο Λονδίνο με το 4.14.62 στα 400μ Μ. Ατομικής στη Σαγκάη πέρυσι και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επί πλέον με το 1.56.82 στα 200μ πεταλούδα, επίσης από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα