ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βλάχος

Φοβερή προσπάθεια που χάθηκε στα πέναλτι. Δεληγιάννης

  03.06.2012 23:13       1014

Ο Ολυμπιακός απώλεσε και τους δυο τίτλους στη φετινή σεζόν και έδωσε τα σκήπτρα στον ΝΟΒ. Ο προπονητής του Θοδωρής Βλάχος και ο διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Δεληγιάννης, όμως, μίλησαν για την τεράστια προσπάθεια που έγινε από το ξεκίνημα της σεζόν για να παραμείνει ψηλά αυτή η ομάδα, που έχασε τελικά το πρωτάθλημα στα πέναλτι. Και τονίζουν ότι παραμένει μεγάλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θοδωρής Βλάχος: «Ενα ολόκληρο πρωτάθλημα κρίθηκε και χάθηκε στα πέναλτι. Αν το παίρναμε εμείς στα πέναλτι, θα έλεγα ότι και οι δυο ομάδες το άξιζαν. Αυτή τη στιγμή η Βουλιαγμένη κατέκτησε τον τίτλο και λέω ότι η Βουλιαγμένη είναι δίκαια πρωταθλήτρια. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και κάναμε μια φοβερή προσπάθεια με τους παίκτες μου και με τη διοίκηση. Ολοι κάναμε πράγματα σημαντικά που ανατρέψαμε κανόνες. Για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε τα δώσαμε όλα. Χάσαμε το πρωτάθλημα, αλλά κρατάμε ψηλά το επίπεδο της ομάδας, η ζωή συνεχίζεται και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί».

Νίκος Δεληγιάννης: «Η τεράστια προσπάθεια που κάναμε να χτίσουμε την ομάδα μετά τη νέα αρχή το καλοκαίρι, πιστεύω ότι δεν πήγε χαμένη. Συγχαρητήρια σε όλους. Του χρόνου η ομάδα αυτή θα είναι πάλι εδώ και θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα παρέμεινε μεγάλη. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και η Βουλιαγμένη (την οποία συγχαίρω για την κατάκτηση του τίτλου) και να γίνουν πάλι σπουδαίες κόντρες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ ο Θοδωρής Βλάχος