ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Γ. Αφρουδάκης για προετοιμασία Εθνικής πόλο ανδρών

  02.01.2012 02:01       1443

Στα συμπεράσματά του από την κοινή προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών με το Μαυροβούνιο, αλλά και στο παιχνίδι με την Ισπανία στην Πάτρα (7/1) για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ και το διεθνές τουρνουά ‘Σαμαρτζίδης Καπ’ στη Χίο (9-11/1) που ακολουθούν, αναφέρθηκε ο διεθνής φουνταριστός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης:

«Στο Μαυροβούνιο είχαμε καλές και κακές στιγμές. Παίξαμε προπονητικά διπλά, όπου σε μερικά κερδίσαμε και σε μερικά χάσαμε. Είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Αυτά τα διπλά όμως, αλλά κυρίως αυτά που ακολουθούν, θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Η κοινή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο μας ωφέλησε. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Στον αγώνα με την Ισπανία για το Γουόρλντ Λιγκ θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τη διοργάνωση και το ενδεχόμενο πρόκρισης στην τελική φάση, αφού προέχει το Ευρωπαϊκό, αλλά θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη ψυχολογία στην τελική ευθεία για το Αϊντχόφεν.

Η προετοιμασία κλείνει με το ‘Σαμαρτζίδης Καπ’ στη Χίο. Ένα σημαντικό τουρνουά, με πολύ δυνατές ομάδες (Σερβία, Ισπανία και Μαυροβούνιο), που θα αποτελέσει καλό τεστ για μας, θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δούμε που βρισκόμαστε».