ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 89ο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Γέμελος: «Ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, παρά τις ειδικές συνθήκες - Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

  07.08.2020 20:03       510

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση του 89ου Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης (ΟΠΕΝ) και την κατάκτηση του τίτλου για 61η φορά από τους ερυθρόλευκους (πρωτιά και στις τρεις βαθμολογίες, Γενική, Ανδρών, Γυναικών). Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Παρά τις συγκυρίες και τις ειδικές συνθήκες κάτω από τος οποίες διοργανώθηκε αυτό το πρωτάθλημα, λόγω κορωνοϊού, ήταν απόλυτα πετυχημένο διοργανωτικά και με ασφάλεια, από την ΚΟΕ, είχε και αρκετές συμμετοχές, αλλά έγιναν και πολύ καλές επιδόσεις. Ήταν επίσης πολύ ανταγωνιστικό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Τον άξιζε. είναι αποτέλεσμα της πάρα πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια Το πρωτάθλημα αυτό είναι αφιερωμένο στον εκλιπόντα Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που η πρώτη του εφορία στο σύλλογο ήταν στο κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε όλοι φέτος και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν και τα τρία πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής