ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΤΟΧΑ

Γενηδουνιάς: «Οι εμφανίσεις μας δεν είναι για 5η θέση»

  17.02.2024 17:27       703

Στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα στάθηκε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τονίζοντας ότι βάσει εικόνας η Ελλάδα θα έπρεπε να τερματίσει ψηλότερα από την 5η θέση.

Παράλληλα ο πολύπειρος άσος τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια, για τις θέσεις 5 έως 8, κάνουν καλό για το μέλλον, αλλά και για το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα έκλεισε το τουρνουά με την πέμπτη θέση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων: «Αυτά τα παιχνίδια είναι καλά μόνο για το μέλλον, πολλώ δε μάλλον όταν έρχονται Ολυμπιακοί Αγώνες. Η ομάδα πρέπει να μείνει συμπαγής.

Έχουμε βρεθεί σ’ αυτό το σημείο αρκετές φορές, δυστυχώς  όπως και σ’ αυτό το τουρνουά. Πιστεύω οι εμφανίσεις μας δεν είναι για πέμπτη θέση. Όπως βγήκα και είπα ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω στο Ζάγκρεμπ έτσι δεν αξίζαμε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας για δυόμιση λεπτά με την Ιταλία και χάθηκε μια πρόκριση στην τετράδα. Προχωράμε. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο σε δύο αδιάφορα παιχνίδια μεν αλλά είναι σημαντικό για μας εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων».