ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / FINAL-8 ΑΝΔΡΩΝ

Γεννηδουνιάς: «Συγκεντρωμένοι στον στόχο» - Χατζηθεοδώρου: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης - Απόλυτα πετυχημένη η χρονιά»

  09.05.2024 15:33       1381

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν εκ των κορυφαίων και στον πρώτο προημιτελικό του Stoiximam Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν άνετα με 21-7 επί του ΠΑΟΚ Domus Ergo και προκρίθηκαν στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Πανιώνιος - Παναθηναϊκός. Ο Γενηδουνιάς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισής μας στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε πλέον τρεις ξεκάθαρους στόχους στο φινάλε της σεζόν (Κύπελλο, πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό). Σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά κάθε φορά εστιάζουμε και συγκεντρωνόμαστε στον εκάστοτε στόχο. Και τώρα αυτός είναι το Κύπελλο, μια διοργάνωση που έχει τις ιδιαιτερότητές της, καθώς κάθε αγώνας είναι νοκ άουτ. Στον σημερινό προημιτελικό επικρατήσαμε εύκολα του ΠΑΟΚ, κάναμε μια καλή εμφάνιση, κυρίως στην άμυνα. Συνεχίζουμε, πάμε για το 25ο. Εμείς έχουμε την πίεση, όχι οι άλλοι, διότι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μας είπε: «Γνωρίζαμε από πριν ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης (κατά την άποψή μου). Ο Ολυμπιακός παίζει ολοκληρωτικό πόλο και μαζί με την Προ Ρέκο είναι φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο στο F-4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο στον προημιτελικό. Για τον ΠΑΟΚ χρονιά είναι απολύτως πετυχημένη, μετά την εξασφάλιση της εισόδου στην 4άδα του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής εξόδου. Πλέον, εκεί θα επιδιώξουμε να μπούμε στην πρώτη τριάδα της τελικής κατάταξης, που δίνει συμμετοχή στο Τσαπμπιονς Λιγκ, κάτι που θα είναι ιστορικό για μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής