ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS SWIM OPEN 2024

Γεωργία Δαμασιώτη: «Όσο περνάει ο καιρός διορθώνω λάθη» (pics)

  28.04.2024 22:14       2279

Στα αγωνίσματα που «έκλεισαν» την αυλαία του Acropolis Swim Open 2024: η Γεωργία Δαμασιώτη (ΑΟ Ωκεανός) επικράτησε στα 200μ πεταλούδα με επίδοση 2:10.43 και τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:«Η κούρσα πήγε καλά. Αν και είναι μικρός ο χρόνος που έχουμε επιστρέψει από τη προετοιμασία βγάζω καλούς χρόνους. Δυστυχώς δεν είχα δίπλα τις υπόλοιπες κοπέλες, κολυμπούσα μόνη μου και δεν βγήκε καλύτερος χρόνος. Είμαι όμως ευχαριστημένη. Θα προετοιμαστώ για τα 100μ και τα 200μ πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο στόχος μου είναι να κατεβάζω τους χρόνους μου. Βελτιώνω πολύ τα τεχνικά μου κομμάτια στη προπόνηση, και όσο περνάει ο καιρός διορθώνω λάθη».

Στη κούρσα των ανδρών, ο Απόστολος Σίσκος (ΑΑ Αστέρια) ήταν δεύτερος με 1:58.99. Έκανε την ανασκόπηση του μίτινγκ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια εποχή με πολύ προπόνηση. Η προσπάθεια που καταβάλω είναι μεγάλη καθώς και οι διοργανώσεις που θα λάβω μέρος είναι οι σπουδαιότερες. Συνεχίζουμε δυνατά».

Στα 100μ ύπτιο ο Ιταλός Τόμας Τσεκόν νίκησε με 52.99 και ακολούθησε ο Απόστολος Χρήστου (ΟΣΦΠ) με 53.35, και στις γυναίκες επικράτησε η Κάιλι Μας (Καναδάς) με 59.64.

Τις απονομές έκανε η Ιωάννα Δρέττα, μέλος δ.σ. ΕΛΛΑΚΤΩΡ, και διευθύνουσα σύμβουλος REDS.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ και όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος