ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΙ

Ξαναπήρε το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός, 9-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό - Κρίνονται όλα στην Πειραιά

  13.05.2019 20:42       797

Εντυπωσιακή είναι η σειρά των φετινών τελικών των πλέι οφ που κρίνουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα υδατσφαίρισης της Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε το πλεονέκτημα έδρας που του είχε σπάσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε με 9-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα και ισοφάρισε σε 2-2 νίκες, γυρίζοντας τη σειρά στον Πειραιά.

Οι δύο μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους στο πέμπτο και τελευταίο τελικό την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 19:30, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκες, με βασικό όπλο την άμυνα και σωστές επιλογές επιθετικά σε κρίσιμα σημεία (ιδίως στον π.π.) επέβαλαν τον ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν 4-1, ο ΝΟΒ μείωσε σε 6-3, ο Ολυμπιακός, όμως, έφτασε μέχρι και το 8-3 υπέρ του και στο τελικό 9-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-9

Οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Μπάκλινγκ 3, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Κανετίδου.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχες: Βασίλης Λαγός, Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής