ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αναστασία Κυριλή

Για το όριο; Έχει ο Θεός!

  03.05.2012 19:40       1146


Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε στους Βαλκανικούς αγώνες, όπως και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή, η αθλήτρια του Ολυμπιακού Αναστασία Κυριλή, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την παρουσία της στο Κρούσεβατς και το όριο που ευελπιστεί να πιάσει στο «Ακρόπολις» για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την παρουσία της, και την παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Κρούσεβατς: «Ήταν πολύ θετική η παρουσία στο Κρούσεβατς, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Όσον αφορά όλη την ομάδα, παρουσιαστήκαμε πολύ έτοιμοι, όλοι οι αθλητές που ήμασταν εκεί, και ήμασταν πολλοί. Αυτό φαίνεται και από την τελική κατάταξη» και συνέχισε λέγοντας «Και εγώ έκανα καλές κούρσες, αν και αρρώστησα δύο μέρες πριν μεταβούμε στην Σερβία. Πλέον προπονούμαι για το Ακρόπολις».

Για την προετοιμασία της, και το όριο που κυνηγάει για την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό: «Όπως είπα, προπονούμαι και βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλω να πέσω στην πισίνα και να δώσω το 100% από αυτά που μπορώ, γιατί μέχρι τώρα δεν το έχω κάνει. Είμαι λίγο πάνω από το όριο, σχεδόν δύο δεύτερα πάνω, αλλά θα συνεχίσω την προπόνησή μου. Με έχω σκεφτεί να αγωνίζομαι σε μια τέτοια διοργάνωση όπως το Πανευρωπαϊκό. Τι να πω. Έχει ο Θεός».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος