ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS SWIM OPEN

Γιάννης Γιαννουρής:«Η Ελλάδα επιστρέφει στο χάρτη των κολυμβητικών διοργανώσεων»

  16.05.2022 12:52       651

Με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα και με τις δηλώσεις όλων των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος, ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 15/5 το βράδυ, το αναβαθμισμένο διεθνές μίτινγκ "ACROPOLIS SWIM OPEN" που φιλοξενήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ένα πολύ καλό τεστ για όλους τους κολυμβητές, για αυτούς που θα αγωνιστούν σε λίγες εβδομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης αλλά και αυτούς που είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν δίπλα σε κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Γενικός Συντονιστής του "ACROPOLIS SWIM OPEN", Γιάννης Γιαννουρής, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ΚΟΕ, ο πρόεδρός της Κυριάκος Γιαννόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλησαν να τιμήσουν τους Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες, τους προπονητές και τα αωματεία τους.

Το ιστορικό αυτό κολυμβητικό μίτινγκ, ξαναβάζει την Ελλάδα στον χάρτη των κολυμβητικών διοργανώσεων και σίγουρα δημιουργεί εύλογες προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερη αίγλη την επόμενη χρονιά.

Συγχαρητήρια στον  event manager Νίκο Ξυλούρη, τον competition manager Αλέξανδρο Νικολόπουλο, τους Ολυμπιονίκες Σπύρο Γιαννιώτη, Κέλλυ Αραούζου και Γιώργο Αρνιακό, τον αλυτάρχη Απόστολο Μπαρτζώκα, τους κριτές,  που μαζί με όλους όσοι προσέφεραν ο κάθε ένας στον τομέα του, τους εθελοντές, τους χορηγούς αλλά και βέβαια το προσωπικό του ΟΑΚΑ,  συνέβαλαν  στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Και του χρόνου,  αφού ευχηθούμε στους πρωταθλητές μας επιτυχίες σε Βουδαπέστη και Ρώμη».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος