ΤΕΧΝΙΚΗ

Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Δεδομένο οι μεγάλες επιτυχίες»

  29.12.2019 21:16       983

Το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης γνώρισε πολλές επιτυχίες στο 2019, τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στα Γιάννενα, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων της Αιγύπτου και στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Πάτρα.

Οι Έλληνες αθλητές σημείωσαν αρκετές καλές επιδόσεις, χαρίζοντας παράλληλα πλήθος μεταλλίων στη χώρα μας.

Το 2019 βρίσκεται λίγες μέρες από την αποχώρησή του, αφήνοντας μία γλυκιά γεύση και το 2020 έρχεται να δώσει στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, αναφέρθηκε στο έτος που φεύγει, καθώς και σε αυτό που έρχεται: "Το 2019 δεν πετάμε τίποτα. Είχαμε αμέτρητες επιτυχίες και διακρίσεις, με μετάλλια και ρεκόρ και αυτό μας γεμίζει με ευθύνες για το νέο έτος. Με την άρτια συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία, η Τεχνική Κολύμβηση είναι από τα πλέον αναπτυσσόμενα αθλήματα και το μέλλον μας ανήκει. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και παράγοντες ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Στόχος είναι να διακριθούμε στο Ευρωπαϊκό Νέων-Νεανίδων της Ιταλίας και το Παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών της Ρωσίας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι δεδομένο οι μεγάλες επιτυχίες για τη χώρα μας".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.