ΤΕΧΝΙΚΗ

Γιάννης Καλαϊτζογλίδης «Έντονο ενδιαφέρον από νέα παιδιά»

  09.03.2012 12:52       1172

Στη Λάρισα «χτυπά» ο παλμός της ελληνικής τεχνικής κολύμβησης, καθώς το Σαββατοκύριακο διεξάγονται στη Θεσσαλική πόλη οι χειμερινοί αγώνες. Το άθλημα κάνει σημαντικά βήματα στη χώρα μας και η εξέλιξη του είναι ικανοποιητική.

Στη διοργάνωση θα παραβρεθεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος Γιάννης Καλαϊτζογλίδης και με την αφορμή αυτή μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους αγώνες:

 «Οι χειμερινοί αγώνες θα διεξαχθούν σε 3 περιόδους (Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωί και Κυριακή απόγευμα) με την συμμετοχή 10 σωματείων και 140 αθλητών. Οι συγκεκριμένοι αγώνες, όπως και οι χειμερινοί Νοτίου Ελλάδος που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου στην Αθήνα, αποτελούν  όρια πρόκρισης για τις εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών και νέων- νεανίδων. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν θέσει υψηλούς στόχους και το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στο να πιάσουν τα όρια για τις διεθνής διοργανώσεις. Επίσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από νέα παιδιά παρά την κρίση και σε αυτό έχουν συμβάλλει τα νέα αγωνίσματα που προσθέσαμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος