ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από τις επιδόσεις των αθλητών»

  17.03.2019 21:37       1625

Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (17/3), με τους αθλητές να πραγματοποιούν πολύ καλές επιδόσεις, ενώ επιτεύχθηκαν και πέντε όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και Νεανίδων στην Αίγυπτο.

Ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας έπιασε το όριο στα 400μ διπλά πέδιλα, με χρόνο 3:34.66, ενώ ο Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος από την ίδια ομάδα, με χρόνο 44.79, έπιασε το όριο στα 100μ διπλά πέδιλα. Ο Χρήστος Βαλαλάς του Πανσερραϊκού έπιασε το όριο στα 50μ επιφανείας με 16.41, στο ίδιο αγώνισμα η Ηλιάννα Βακιρτζή έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με 19.14, ενώ η Ελευθερία Στάμου του Ολυμπιακού Βόλου στα 400μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 3:56.51.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, ανέφερε: «Παρακολουθήσαμε πολύ αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Πιστεύω ότι στο Όπεν θα υπάρξουν περισσότερα όρια, όπως και την άλλη εβδομάδα στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδας. Οι αγώνες κύλησαν αρκετά καλά, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.