ΤΕΧΝΙΚΗ / 27ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Ξεπέρασαν τις προσδοκίες, οι επιτυχίες μας»

  30.06.2019 21:48       1216

Για αποτελέσματα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία έκανε λόγο ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, στη γενική αποτύπωση της εμφάνισης της Εθνικής μας ομάδας στα αγωνίσματα της πισίνας, του 27ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στα Γιάννενα.

Δήλωσε ο εκ των ομοσπονδιακών μας τεχνικών:«Είναι ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα του οποίου μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον. Κι αυτό γατί στα 19 παιδιά της Εθνικής ομάδας, μετείχαν έξι νέοι αλλά πολύ ελπιδοφόροι αθλητές. Μας χαροποιεί επίσης που ο κορμός της Εθνικής, συνεχίζει και παραμένει μάχιμος, δίνει το παρόν, με το ύψιστο της προσπάθειας του.

Από την αρχή ήμασταν αισιόδοξοι, αλλά τέτοιες επιτυχίες δεν τις περιμέναμε ούτε εμείς. Ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας.

Είμαστε η νούμερο ένα χώρα στην Ευρώπη, που «αιμορραγεί» σε νέους αθλητές και οι λόγοι είναι πολλοί και σύνθετοι, γι αυτό και δώσαμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά και δικαιωθήκαμε.

Η εμφάνιση στα Γιάννενα μας δίνει την αισιοδοξία ότι θα πάμε καλά τόσο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, όπου έχουμε πολύ δυνατή ομάδα, όσο και τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας, όπου πιστεύουμε ότι θα κατακτήσουμε τα περισσότερα μετάλλια για λογαριασμό της χώρας μας, από τα αθλήματα που μετέχουν».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ