ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 21ο FINAL-4 Stoiximan.gr ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Γιόκοβιτς, Ζερδεβάς και Γούνας οι κορυφαίοι της διοργάνωσης

  29.02.2020 16:36       1238

Το απόλυτο και στις επί μέρους διακρίσεις της διοργάνωσης πέτυχε ο Ολυμπιακός, με την ανάδειξη, μετά από σχετική ψηφοφορία των διαπιστευμένων αθλητικών συντακτών, του καλύτερου τερματοφύλακα και του πολυτιμότερου παίκτη στο 21ο Final-4, ενώ στην πρώτη θέση των σκόρερ βρέθηκαν επίσης δύο ερυθρόλευκοι.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μάρο Γιόκοβιτς, καλύτερος τερματοφύλακας ο Μάνος Ζερδεβάς και πρώτοι σκόρερ, με 7 γκολ, ο Μάρο Γιόκοβιτς και ο Αλέξανδρος Γούνας με τον δεύτερο να είναι πρώτος στο σύνολο της φετινής διοργάνωσης με 11 γκολ , για δεύτερη συνεχή χρονιά (8 γκολ το 2019).

Από εκεί και πέρα, το τρόπαιο αυτό για τον Θοδωρή Βλάχο ήταν το 7ο στην καριέρα (σε 8 τελικούς), με το οποίο και πέρασε στην κορυφή της σχετικής λίστας των προπονητών που έχουν κατακτήσει Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο Μανώλης Μυλωνάκης με τα 3 γκολ που πέτυχε στον τελικό έφτασε τα 15 συνολικά σε τελικούς (9 με τον Ολυμπιακό, 3 με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 3 με τον Εθνικό) και πέρασε 4ος όλων των εποχών σκόρερ στην αντίστοιχη κατάταξη. Παράλληλα, με την παρουσία του στον φετινό τελικό, έφτασε τις 15 συμμετοχές και είναι πλέον πρώτος στην κατάταξη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ